styling

3x miniplantjes stylen

botanisch woonstijl

Planten zijn er in allerlei soorten en maten. Miniplantjes hebben op de een of andere manier een schattige uitstraling en een paar bij elkaar geven je interieur net zoveel gezelligheid als één grote kamerplant. Met veel goede zorg, aandacht en af en toe ompotten kunnen sommigen ook uitgroeien tot groter formaat. Planten zorgen voor zuurstof, houden de lucht in je woonruimte schoon en vergroten ook nog eens je productiviteit. Haal meer groen in huis! 

Onder de glazen stolp

Je meest bijzondere ‘schatten’ plaats je meestal onder een stolp maar wat dacht je ervan om er een keer plantjes onder te zetten. Zet verschillende soorten en maten stolpen bij elkaar voor een speels effect. Doordat planten zelf zuurstof produceren kunnen ze prima onder een stolp leven. De poster ‘Add a little confetti to each day’ download je trouwens hier.

De stolpen heb ik gecombineerd met een groot laboratorium glas dat ik kocht bij de kringloop. Door dezelfde materialen te gebruiken creëer je een rustig sfeerhoekje. Benieuwd hoe je nog meer een stolp kan stylen? Lees dan ook het artikel ‘onder de glazen stolp’.

styling woonplanten

glazen stolp interieurblog

Miniterrariums

Geen stolpen binnen handbereik? Je kunt je miniplantjes ook bij elkaar stoppen in een mooie glazen ‘kassen’. Door de verschillende plantjes met elkaar te combineren creëer je een soort miniterrarium. De glazen bakken worden normaal gesproken verkocht om kaarsen in te branden dus deze vindt je zeker weten wel in elke woon/tuinwinkel.

miniplant interieur

minikas plantjes

Een dienblad vol natuur

Simpel en makkelijk. Zet je miniplantjes op een groot dienblad! Door de natuurlijke materialen als de houten boomschijf, een rotan lantaarn, de miniplantjes en het houten dienblad met elkaar te combineren haal je de natuur letterlijk in huis. Op de foto’s hieronder zie je goed hoe mooi de materialen en groentinten elkaar versterken!

dienblad styling

mini vetplant

stylen dienblad interieur

Woonblog miniplant

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter