Grafisch-ontwerp-magazine

GRAFISCH ONTWERP

Of het nu gaat om een complete huisstijl, een originele poster of een complete brochure. Als freelance grafisch ontwerper laat ik gedurende het ontwerpen de creativiteit de vrije loop. Van boeken, advertenties en flyers tot aan stickers of een complete autobelettering, Studio Thuismus zorgt voor een uniek ontwerp op maat. Ik verzorg daarnaast ook graag het totale drukwerk zodat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Huisstijl-ontwerp-diensten

LOGO + HUISSTIJL

Het logo is een sterke basis voor de gehele visuele identiteit van een organisatie, merk of bedrijf. Studio Thuismus ontwerpt een logo die de identiteit van jouw bedrijf laat zien. De huisstijl kan bestaan uit diverse onderdelen zoals: logo, secundair logo beeldmerk, huisstijl handboek, visitekaartje, briefpapier, enveloppen en sterke visuals voor social media. Alles geheel in de huisstijl van jouw merk.

Webdesign-website-ontwerp

WEBDESIGN

Een nieuwe website of webshop voor jouw organisatie? Online communicatie wordt steeds belangrijker voor elk bedrijf. Daarom is het van belang om online goed vindbaar te zijn. Studio Thuismus ontwerpt en bouwt de perfecte website voor jouw bedrijf. Daarbij lever ik een handig CMS-systeem met handleiding, zodat jij naderhand zelf de website kan bijhouden zonder extra kosten te maken op het onderhoud.

Ontwerp-flyers

DTP + OPMAAK

Op zoek naar een ervaren DTP’er? De opmaak van posters, flyers, catalogi, presentatiemappen of bijvoorbeeld advertenties moeten natuurlijk passen bij jouw unieke merk en uitstraling. Als ervaren DTP’er help ik je graag om te zorgen dat jouw merkidentiteit in iedere uiting herkenbaar is; van online banner tot een volledige reclame-campagne. Ik sta klaar om creatieve meters te maken voor jouw onderneming.

ILLUSTRATIE

Ben je opzoek naar een illustratie voor een infographic of een unieke tekening voor een flyer? Studio Thuismus gaat graag voor jou aan de slag. Unieke en ondersteunende illustraties, getekend aan de hand van jouw wensen voor flyers, geboortekaartjes of welk medium dan ook. Leg verandering, strategieën en ideeën uit in een pakkende illustratie of infographic. Een beeld zegt namelijk meer dan duizend woorden.

Canva-templates

SOCIAL MEDIA

Met social media wil je natuurlijk opvallen en uniek zijn in jouw soort. Studio Thuismus verzorgt covers, headers en banners voor jou social media pagina’s die passen binnen jouw huisstijl. Geen inspiratie? Ik help je graag bij het bedenken van teksten of het maken van passende afbeeldingen. Op maat gemaakt of in Canva zodat jullie naderhand gemakkelijk en snel zelf aan de slag kunnen met basis templates.

benieuwd naar de mogelijkheden?

vraag een vrijblijvende offerte aan.