lifestyle

Drinkfles JustWater review

Drinkfles_JustWater_Rosti_Mepal_3

550 miljoen plastic (water)flesjes worden er jaarlijks weggegooid in Nederland. Een bizar aantal als je er over na gaat denken. Dat kan natuurlijk anders! Ontdek de drinkfles JustWater van Rosti Mepal. Een praktische, duurzame, milieuvriendelijke én stylish verantwoorde drinkfles (want het oog wil natuurlijk ook wat).

 

Drinkfles_JustWater_Rosti_Mepal_2Eigenlijk is aan vrijwel alles gedacht bij deze drinkfles, die er door zijn eenvoud er ook nog eens prachtig uitziet. Het grootste pluspunt van de JustWater drinkfles vind ik dat ze BPA-vrij zijn (een nare chemische hormoonverstoorder dat in alle plastic producten zit).

Naast deze ‘groene’ gedachte is het ook erg fijn dat de fles na gebruik gewoon in de vaatmachine kan. De fles zelf heeft één grote schroefdop die je door de grip stukjes aan de zijkant soepel los en dicht draait. Door de grote opening vul je de fles makkelijk met ijsklontjes (laat de zomer maar weer komen) en wat extra schijfjes citroen. Een extra stoer detail aan de fles is het ‘draagkoord’ van rubber.

Drinkfles_JustWater_Rosti_Mepal_3De JustWater drinkfles heeft een fijne inhoud van 500 ml en is te koop in de webshop van Rosti Mepal. Naast deze praktische drinkfles verkopen ze onder andere ook to go bakjes (handig om je lekkere salade in te vervoeren), keukenaccessoires en (camping)servies.

Drinkfles_JustWater_Rosti_Mepal_

Geen reacties

Laat een reactie achter