wenskaarten

Groei en Bloei kaarten

Slider groei en bloei kaarten

Iemand verrassen met een leuke kaart of tóch met een mooi boeket? Waarom niet allebei? Ontdek de Groei & Bloei kaarten van Kaartwereld. Je bestelt ze makkelijk via de website en dan liggen binnen een dag bij de geadresseerde in de brievenbus. Met deze vrolijke wenskaarten kan de ontvanger de bloemetjes buiten zetten!

De Groei & Bloei kaarten van Kaartwereld zijn geen ‘normale’ wenskaarten. Op de voorzijde zit een leuk groeivormpje bevestigt dat zaadjes bevat van wilde bloemen. Dit groeipapier haal je makkelijk van de kaart af en stop je in een pot met aarde. De mooie vormgegeven kaart is ook leuk om neer te zetten, in te lijsten of om op te hangen in je interieur.

Groei-en-bloei-kaarten

In de binnenzijde van de kaart staat een handige stappenplan over hoe je precies te werk moet gaan. Niet zulke groene vingers? Neem gewoon stiekem een kijkje op de pagina met Groei en Bloei tips, hier staat alles nog eens duidelijk uitgelegd. De volgende bloemen komen voor in het groeipapier: ‘Bird’s Eye’, ‘Clarkia’, ‘Black Eyed Susan’ ‘Sweet Alyssum’, ‘English Daisy’, ‘Catchfly’ en ‘Snap Dragon’. Met een beetje zon en liefde kan er veel moois uit bloeien.

Groei-en-bloei-kaart

De Groei & Bloei kaarten zijn er in verschillende categorieën zodat er voor iedereen wat wils is. Kies bijvoorbeeld een kaartje voor je vriend met zijn nieuwe woning of eentje voor de geboorte van je neefje. Benieuwd of er wat leuks bij zit om te versturen naar je vriendin, tante of gewoon stiekem naar jezelf? Neem dan hier een kijkje tussen alle Groei en Bloei wenskaarten.

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter