kringloopvondst

Kringloopvondst: planten en dieren

Kringloop geluk schilderij

Vintage wonen is hip, duurzaam leven doe je met je hart.. combineer dit en je krijgt ‘kringloopgeluk‘. Oude meubels en woonaccessoires krijgen weer een welverdiend tweede leven. Naast dat tweedehands meubels uniek zijn in hun soort is het natuurlijk goed voor het milieu, dat is duurzaam wonen.

Word verliefd op hun uiterlijk, knap ze op en geef ze hier en daar een nieuw likje verf zodat ze nog een paar jaar kunnen pronken in jouw interieur. Deze keer mooie prentenboeken met planten en dieren.

Kringloopvondst_plantenboek Botanische invloeden in het interieur wordt, net zoals in 2015, ook in 2016 een populaire woonstijl. De mooiste afbeeldingen met planten en dieren vind je bij de kringloop. Ga opzoek naar oude planten- en dierenboeken. De bladzijden uit deze boeken kan je inlijsten, ga voor een houten lijst voor een natuurlijke look, of gezellig ophangen met washitape. Doordat het vaak oude boeken zijn met iets vergeelde bladzijden geef je je interieur dat ‘vintage’ sfeertje.

Kringloopvondst_boek


Elsevier planten en dieren (kringloop €0,75), houten lijst met witte rand (Action €1,99), kleine houten lijst (Action €0,75)

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter