kringloopvondst

Kringloopvondst: vaasjes

Kringloopgeluk vaasjes interieur

Vintage wonen is hip, duurzaam leven doe je met je hart.. combineer dit en je krijgt ‘kringloopgeluk‘. Oude meubels en woonaccessoires krijgen weer een welverdiend tweede leven. Naast dat tweedehands meubels uniek zijn in hun soort is het natuurlijk goed voor het milieu, dat is duurzaam wonen.

Word verliefd op hun uiterlijk, knap ze op en geef ze hier en daar een nieuw likje verf zodat ze nog een paar jaar kunnen pronken in jouw interieur. Deze keer verzamelen we de leukste vaasjes bij elkaar, natuurlijk tweedehands. 

Kringloop geluk vaas west germany

Vaasjes verzamelen

Vaasjes kan je nooit genoeg hebben in je interieur. Deze kleine woonaccessoires geven je woonkamer net even dat beetje meer sfeer. Je kunt voor een bonte glas verzameling gaan maar wat dacht je van mooie neutrale varianten? Wit combineer je bijvoorbeeld overal mee en daardoor hou je het geheel rustig.. ook al heb je een grote verzamelwoede! De mooiste witte vaasjes vind je bij de kringloop. Tweedehands vaasjes hebben al een heel leven achter de rug en hebben een tijdloos ontwerp waardoor ze overal mee te combineren zijn.

Kringloopvondst_vaasjes

Mix en match met materialen

Mix je vaasjes met fijne materialen als hout en koper om meer warmte in huis te halen nu we de koude maanden in gaan. Koper doet het elk jaar weer goed in elke woonstijl. Van industrieel en stoer tot aan modern en romantisch. Deze warme tint is niet meer weg te denken in de woonwereld.

Kringloopvondst_vaasjes4

Wil jij op de hoogte blijven van mijn laatste kringloopvondsten? Volg Studio Thuismus dan ook via instagram.

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter