EEN GRAFISCHE ONTWERPSTUDIO UIT DE ACHTERHOEK
Hoi, ik ben Tess! Een freelance grafisch vormgever met een passie voor typografie, beeld en mooie illustraties. Samen met mijn vriend en onze hond wonen we heerlijk in het buitengebied van Beltrum. In mijn dagelijks leven ben ik graag creatief bezig, ontdekken we samen graag nieuwe plekken en heb ik een liefde voor de kringloop en alles wat te maken heeft met interieur.

EEN CREATIEF BUREAU VOOR JOUW HERSENSPINSELS
De focus van Studio Thuismus ligt op branding en design voor ondernemers. Ik zorg graag voor een design met een creatieve twist zodat jij met jouw onderneming opvalt tussen de rest. Altijd op een manier dat bij jou past. Om je hierbij goed te kunnen helpen, leer ik je graag wat beter kennen tijdens een kop koffie (of thee mag ook). Aan creativiteit nooit gebrek, zo weet ik straks precies wat je aanspreekt en welke stijl bij jou past. Alles op tijd, volgens afspraak en tot ieders tevredenheid. Sterker nog; ik lever altijd meer dan je had verwacht. Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

WIE BEN JIJ?
Of je nou een startend ondernemer bent of al jaren ervaring hebt, jij bent klaar om jouw merk aan de buitenwereld te laten zien. Een creatief ondernemer die wil opvallen met een nieuwe branding. Studio Thuismus helpt jou graag bij dit creatieve proces, van een volledig verzorgde huisstijl tot aan jouw social media kanalen. Benieuwd wat Studio Thuismus voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of een offerte op maat.

Tess-Ottink-Arty