fbpx
Studio Thuismus | OVER MIJ
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

OVER MIJ

Hoi, ik ben Tess! Een freelance grafisch vormgever met een passie voor typografie en mooie illustraties. Met veel enthousiasme ontwerp ik huisstijlen, websites, wenskaarten en communicatie-uitingen voor diverse bedrijven. Als freelancer kan ik uiterst flexibel werken, perfect op maat voor jou en jouw onderneming.

 

Ben jij op zoek naar een nieuwe huisstijl, verfrissend logo of mooie website? Ik help je er graag bij. Of misschien wil je een geweldig feest organiseren en ben je op zoek naar de perfecte uitnodiging en originele aankleding van je feest? Leuk!

 

Het is belangrijk dat wat je uitstraalt bij jou past. Om je hierbij goed te kunnen helpen, leer ik je graag wat beter kennen tijdens een kop koffie (of thee mag ook). Zo weet ik precies wat jou aanspreekt en welke stijl bij je past. Benieuwd naar mijn grafische werk? Neem dan eens een kijkje in mijn portfolio.

Tess Ottink

DIT DOE IK

Grafisch ontwerp

Iedereen is uniek en dat breng ik graag tot uitdrukking in een ontwerp op maat. Een eigen geboortekaartje, bijzondere trouwkaart, uitnodiging of ander persoonlijk ontwerp? Met liefde! Ik vertaal jouw wensen, van begin tot eind, naar een eigen en unieke creatie dat jou onderscheid van de rest.

Branding

Op zoek naar het complete plaatje voor je bedrijf? Logo, huisstijl, website, mediakit en een passend social mediapakket. Ik help je graag en zorg ervoor dat jouw bedrijf offline en online op de te kaart wordt gezet. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op.

PRINTABLES

Via mijn website deel ik graag mijn freebies met je. Frisse grafische ontwerpen in de vorm van een poster of wenskaart. Ik vind het leuk om ze te ontwerpen en om er anderen blij mee te maken. Je vindt ze hier. Je hoeft alleen maar even te printen!