Nice to meet you!

Hoi, ik ben Tess! Een freelance grafisch vormgever met een passie voor typografie en mooie illustraties. Samen met mijn vriend en onze hond Arty wonen we heerlijk in het buitengebied van een dorpje in de Achterhoek. In mijn dagelijks leven ben ik graag creatief bezig en naast mijn liefde voor interieur is Studio Thuismus al weer bijna drie jaar een feit. Van het ontwerp en realisatie van logo en huisstijl, websites, campagnes of diverse communicatie-uitingen. Ik zorg graag voor een design met een creatieve twist. 

Het is belangrijk dat wat je uitstraalt bij jou past. Om je hierbij goed te kunnen helpen, leer ik je graag wat beter kennen tijdens een kop koffie (of thee mag ook). Aan creativiteit nooit gebrek, zo weet ik straks precies wat je aanspreekt en welke stijl bij jou past. Alles op tijd, volgens afspraak en tot ieders tevredenheid. Sterker nog; ik lever altijd meer dan je had verwacht. Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

OVER DE WEBSHOP
Love what you do! De start van de webshop van Studio Thuismus is een feit. Naast freelance opdrachten deel ik graag mijn passie met grafisch ontwerp en interieur met jou. Ik vindt het belangrijk dat het bij jou past. Musthaves voor in huis, als cadeautje of voor je kindje. Allemaal even uniek en gemaakt met liefde. Zeg het met één van de kaartjes of de grafische en originele posters.

Leuk detail: uitpakken wordt een feestje. Er valt altijd een leuk pakket op je deurmat, want (bijna) alle artikelen worden mooi voor je ingepakt!

KAARTJES OP MAAT
Studio Thuismus ontwerpt ook speciaal voor jou. Geboortekaartjes,  trouwkaarten of misschien wel een speciale uitnodiging voor jouw bedrijfsfeest. Helemaal voorzien van een persoonlijke touch! Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden voor een kaart op maat.

Tess-Ottink-Arty