over studio thuismus

Hoi! Ik ben Tess en ik woon in een klein dorpje in de Achterhoek. Wat ik het liefst doe? Grafisch vormgeven en bloggen. Naast mijn blog werk ik onder de naam Studio Thuismus aan leuke grafische opdrachten. Ik ontwerp onder andere huisstijlen, websites, wenskaarten en communicatie-uitingen voor kleine en grote bedrijven.

Via mijn website deel ik graag mijn freebies met je. Grafische ontwerpen in de vorm van een poster of wenskaart. Ik vind het leuk om ze te ontwerpen en om er anderen blij mee te maken. Je vindt ze hier. Zie jij er een leuke bij? Je hoeft ze alleen maar even uit te printen!

Naast grafisch vormgeven en bloggen word ik blij van fotografie, een heerlijke kop verse muntthee met een woontijdschrift aan de keukentafel en een bezoekje aan een kringloop- of woonwinkel. Voor mijn blog heb ik dan ook vaak leuke styling tips die ik met je deel. Voor meer inspiratie moet je mijn foto’s op Instagram maar eens bekijken. En oh ja, stiekem ben ik ook best verslaafd aan Pinterest.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gewoon even contact met mij op via het contactformulier of stuur een mailtje naar post@studiothuismus.nl.

Alle foto’s zijn eigendom van Studio Thuismus en mogen niet gebruikt worden zonder toestemming. Wil je een foto gebruiken? Stuur dan even een berichtje.

Tess Ottink