printable

Posters in je interieur

Kringloopgeluk diy posters

DPosters zien we in alle maten en kleuren dit jaar weer terug in het interieur. Ingelijst of niet, ze hangen mooi aan de wand en maken je interieur helemaal af. Voor elk plekje in je huis kun je een fijne poster vinden die de ruimte een eigen karakter geeft. Een fijn grafisch ontwerp, een lieve illustratie, een inspirerende quote, zwart/wit of juist een vintage poster. 

Mooi voor in de woonkamer, de kinderkamer of zelfs op het toilet. Voor elk plekje in je huis kun je een fijne poster vinden die de ruimte een eigen karakter geeft. Die aansluit bij jouw manier van leven.

Kringloop_oude_prenten_1Kringloop_oude_prenten_2

Kringloopvondsten aan de muur

Houd je juist van een combinatie van oud en nieuw en ben ben je budgetbewust? Ga dan voor tweedehandsgeluk in een ‘nieuw’ jasje. De mooiste prenten met planten en dieren vind je namelijk bij de kringloop. Ga opzoek naar planten- en dierenboeken of oude boeken met werken van beroemde schilders. De bladzijden uit deze boeken kun je inlijsten in houten lijsten voor meer een warme en natuurlijke look. Of hang verschillende bladzijden op met maskingtape voor een moodboard effect. Met de bladzijden uit deze oude boeken halen we de vintage stijl weer in huis!

Kringloop_oude_prenten_4Kringloop_oude_prenten_3

Posters van Studio Thuismus

Met mooie posters tover je een kale muur gemakkelijk en snel om naar een blikvanger in je interieur. Geef jezelf een dagelijkse portie motivatie door motiverende en inspirerende quotes in je interieur te verwerken. Soms moet je er gewoon even aan herinnerd worden namelijk: dat je je niet te veel zorgen hoef te maken. Zoek je nog een fijne quote voor aan de wand of voor op je pronkrek? Een poster die je elke dag doet laten glimlachen? Download dan gratis deze twee Studio Thuismus A3 posters, speciaal met liefde voor jou ontworpen. Print ze uit op wat dikker papier en, stop hem in een lijstje en klaar!

Studio_Thuismus_poster_vogels_2Studio_Thuismus_poster_vogels_3Studio_Thuismus_poster_vogels_4Studio_Thuismus_poster_vogels_1

Stolp: Action / houten lijstjes: Action / Elsevier planten en dieren: kringloop / Meisje met de parel: kringloop

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter