review

Saal Digital wanddecoratie

saal wanddecoratie review 2

Een tijdje terug kreeg ik van Saal Digital Nederland een uitnodiging om de wanddecoratie te beoordelen. Natuurlijk ben ik dol op nieuwe interieur-items dus dit aanbod sloeg ik niet af. Saal Digital levert naast verschillende soorten wanddecoraties ook fotoboeken, kaarten en kalenders. Natuurlijk allemaal met eigen ontwerp. Tijd om de wanddecoratie onder de loep te nemen.

Bestellen via Saal Digital 
Voor mijn bestelling heb ik gekozen voor een afdruk op alu-dibon. Naast alu-dibon heb je keuze uit vele andere materialen als canvas, acrylglas en hardschuimplaat. De software voor de wanddecoratie was gemakkelijk via de website te downloaden en te installeren. Je kiest via een stappenplan voor het gewenste formaat en eventueel een ophangsysteem. Voor mijn bestelling heb ik gekozen voor een afdruk op alu-dibond. Na het uploaden van het ontwerp was het verder snel geregeld en via de software kan je gemakkelijk je bestelling plaatsen.

saal wanddecoratie reviewVoor het ontwerp heb ik gekozen voor een zwart/wit afdruk omdat dit matcht met mijn totale interieur maar je kan natuurlijk ook gaan voor mooie familie- of vakantiefoto’s. Het materiaal is stoer, de afwerking is perfect en door het ophangsysteem aan de achterkant is hij ook gemakkelijk aan de muur te hangen. De wanddecoratie van Saal Digital heeft inmiddels een mooi plekje in de woonkamer gekregen.

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter