VOORWAARDEN FREEBIES

Ik maak in mijn vrije tijd graag posters, kaartjes en wallpapers. Ik deel deze ook regelmatig met jullie en ik vind het dan ook erg leuk om te zien wanneer jullie deze gebruiken. In principe mag je doen met hetgeen wat je gedownload hebt wat je wil, maar ik zou het fijn vinden als je rekening wil houden met de volgende regeltjes.

Alle printables, wallpapers en andere freebies worden door mij gratis aangeboden. Ik vraag er geen enkele vergoeding voor en vind het leuk om ze te delen. Houd er wel rekening mee dat ze alleen voor persoonlijk gebruik gemaakt zijn. Je mag ze niet gebruiken voor commerciële doeleinden, verkopen of aanbieden als zelfgemaakt.

Als je naar mijn freebie wil linken of hem wilt delen, heel graag natuurlijk! Deel dan wel de link van de betreffende blogpost en niet de directe link naar de download. Gebruik je één van mijn freebies op social media? Tof! Deel het met me op Instagram of Facebook.

VRAGEN:

Mocht je vragen hebben dan kun je altijd even contact met me opnemen via het contactformulier of via de e-mail: post@studiothuismus.nl