22877
post-template-default,single,single-post,postid-22877,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Groene muur woonkamer schuifdeur zwart

Onze hal: groen op de wand

Hallo mooie hal! We wonen al een tijdje in onze verbouwde woning waarin alle muren nog vlekkeloos wit zijn. Toch miste ik wat warmte bij het binnenkomen in ons huis. De hal is natuurlijk het visitekaartje van je woning en bepaalt meteen de eerste indruk. Tijd voor wat kleur op de muur! We kozen voor een warme kleur groen voor in de hele hal. Doordat we een voor een glazen schuifdeur hebben gekozen van de hal naar de keuken wordt het daar niet te donker.

Groene wand wonen hal vloerkleed kwantum

Verder hebben we een vrij kleine hal, een uitdaging dus om alles kwijt te kunnen (denk aan jassen en schoenen) zonder dat alles in de weg hangt. En niet te vergeten: mooie accessoires om het geheel aan te kleden zoals de twee vitrinekastjes met planten. Alle schoenen bergen we nu op in een handige schoenenkast van de Ikea. We hebben er twee naast elkaar gezet en aan elkaar gemaakt met een dunne plaat aan de achterkant voor extra stevigheid. Voor de kapstok kozen we voor een stoere maar simpele versie van metaal van het merk Woood. Mooi door zijn eenvoud. Door een aantal kleine veranderingen is onze hal nu een warme binnenkomer.

Ikea vitrinekastjes planten vitrineGroene muur hal kapstok Woood Ikea

Kapstok: merk Woood | rieten mand: Xenos | glazen hangkastjes: Ikea | klein vloerkleed: Kwantum

No Comments

Post a Comment

0