fbpx
Diensten - Studio Thuismus
Jouw freelance grafisch vormgever in de Achterhoek
Freelance vormgever, designer, Achterhoek, grafisch ontwerper, freelance
22304
page-template-default,page,page-id-22304,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Diensten

GRAFISCH ONTWERP

Iedereen is uniek en dat breng ik graag tot uitdrukking in een ontwerp op maat. Een eigen geboortekaartje, bijzondere trouwkaart, uitnodiging of ander persoonlijk ontwerp? Met liefde! Ik vertaal jouw wensen, van begin tot eind, naar een eigen en unieke creatie dat jou onderscheid van de rest.

LOGO

Een logo is niet zomaar een beeldmerk. Het logo is de eerste indruk van jouw bedrijf naar de klant toe. Het is daarom belangrijk dat het logo vertrouwen uitstraalt en aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf. Dat het logo op iedere uiting kan worden doorgevoerd is een pré. Studio Thuismus denkt met een creatief brein mee en ontwikkelt de gehele huisstijl.  Ook een logo laten ontwerpen? En benieuwd wat de kosten bedragen? Vraag dan een vrijblijvende offerte op.

HUISSTIJL

De huisstijl van je bedrijf toont de identiteit. Studio Thuismus gaat hier graag mee aan de slag om ervoor te zorgen dat de huisstijl perfect bij de presentatie van jouw bedrijf past. Dankzij een sterke huisstijl kan het bedrijf zich ontwikkelen tot een herkenbaar merk met een eigen uitstraling. Ik maak de vertaalslag naar alle denkbare communicatiemiddelen. Van visitekaartjes en briefpapier tot aan flyers en het jaarverslag.

WEBDESIGN

Een toegankelijke en functionele website én aantrekkelijk voor het oog. De eerste indruk die de klant van jouw bedrijf krijgt is belangrijk. Voor iedere website ontwerp ik een uniek design aan de hand van de huisstijl van het bedrijf. De website zelf draait op een wordpress cms-systeem. Zo kan je na de lancering van de website deze zelf beheren.   

SOCIAL MEDIA

Twitter, Facebook, Pinterest, Instagram, Youtube en al die andere social media kanalen nemen maar veel tijd in beslag. En welke social media kanalen zijn nou echt interessant voor jouw bedrijf? Ik help graag merken, personen en (nieuwe) producten met hun bekendheid en positionering. Samen creëren we een plan die dient voor jouw social media strategie

EVENTSTYLING

Van het naamkaartje op tafel en prachtige bloemen tot aan het bijzondere bedankje voor je gasten. Studio Thuismus denkt graag met je mee met de aankleding van jouw event, feest of huwelijk. Je gasten verwelkomen met een speciaal krijtbord dat op maat is gemaakt of grappige props voor bij je photobooth. Alles kan op maat ontworpen worden, met oog voor detail en vormgeving.

OP ZOEK NAAR EEN FREELANCER?

Ben je op zoek naar een freelance grafisch vormgever om je eigen bedrijf te ondersteunen? Of denk je ‘waar vind ik een creatieve dtp-er of designer’? Studio Thuismus staat voor je klaar. Ik ontwerp uiteenlopende communicatiemiddelen voor verschillende soorten opdrachtgevers en reclamebureau’s. Een freelance creatief grafisch vormgever, dtp-er en webdesigner in één. Ik werk hoofdzakelijk vanuit mijn werkplek in Beltrum en ben voornamelijk actief in de regio Gelderland en Overijssel. In mijn eigen woonplaats, maar ook Enschede, Hengelo, Doetinchem of Apeldoorn. Ik ben als freelancer ook op locatie in te huren. Zo kan er nog efficiënter worden gewerkt aan opdrachten ten tijden van onderbezetting, zwangerschapsverlof of ziekte. Dus.. freelancer gezocht? Of heb je een vraag en wil je zo snel mogelijk je communicatie of social media kanalen op orde hebben? Studio Thuismus geeft vorm aan al je wensen. Altijd klaar om creatieve meters te maken.