22799
page-template-default,page,page-id-22799,theme-stockholm,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Offerte geboortekaartje

1. ONTWERP JE GEBOORTEKAARTJE

Hoera, jullie verwachten een baby! Samen gaan we aan de slag om een uniek en geboortekaartje te ontwerpen. Ontdek hier alle standaard geboortekaarten. Na een aanvraag ontvang je een vrijblijvende offerte van mij voor het kaartje. Ook leuk: een bijpassend kraamborrel kaartje! Handig om meteen mee te sturen met het geboortekaartje.

 

2. GEBOORTE TEKSTEN AANLEVEREN

De tekst die ik nodig heb voor op het geboortekaartje kan je aanleveren via post@studiothuismus.nl. Het is natuurlijk niet erg al de tekst nog niet helemaal compleet is. Dit kan in een volgende fase worden aangevuld, hierover hebben wij persoonlijk contact per mail of telefoon.

 

3. STYLING VAN HET GEBOORTEKAARTJE
Om het kaartje helemaal uniek te maken kan je allerlei accessoires toevoegen om het af te stylen naar wens. Zo zijn er bijpassende enveloppen, touw, sluitzegels en labels om het kaartje helemaal compleet te maken. Heb je zelf een idee? Deel het gerust! De enveloppen en onderdelen ontvang je altijd al eerder dan de kaarten zodat je rustig de tijd hebt om alles voor te bereiden.

 

4. PROEFDRUK GEBOORTEKAARTJE
Je ontvangt altijd een digitale proefdruk. Je kan nu alle aanpassingen doorgeven als dat nodig is. Daarna maak ik het kaartje klaar voor de druk, zodat op het laatste moment enkel nog de gegevens als datum, geboorte-uur, gewicht en lengte moeten worden ingevuld. Ontvang je liever een echte proefdruk? Je kunt er één bestellen voor €8,-. (Kaarten met foliedruk zijn helaas niet beschikbaar als proefdruk.)

 

5. FORMAAT KAART EN PAPIERSOORT

Alle standaard kaarten worden op 300 grams wit gehamerd papier gedrukt voor een chique uitstraling. Ben je opzoek naar een ander formaat kaartje? De standaard kaarten kunnen natuurlijk op verschillende formaten besteld worden. Vraag hier ook vrijblijvend een offerte voor aan.

 

6. GEBOREN!

Ook ik wacht (net als jullie) altijd vol spanning op deze dag. De baby is geboren! Ik ontvang graag per e-mail of whatsapp de laatste gegevens (datum / lengte / gewicht / tijdstip). Deze gegevens verwerk ik in het ontwerp, dan stuur ik het ontwerp ter akkoord nog naar jullie. Na akkoord stuur ik alles door naar de drukker.

 

De levertijd hangt af van het tijdstip van de geboorte. Als jullie kindje ‘s nachts of in de voormiddag geboren wordt kan het meestal dezelfde dag nog gedrukt worden en hebben jullie de kaarten de volgende dag al in huis (maximaal 2 werkdagen). Als jullie kindje in het weekend geboren wordt, wordt het kaartje de maandag gedrukt. Kaarten met foliedruk hebben een levertijd van 4 – 5 werkdagen.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN