22799
page-template-default,page,page-id-22799,theme-stockholm,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Geboortekaartje op maat

Geboortekaartje op maat geboortebedankje sluitsticker 1

1. KIES JE GEBOORTEKAARTJE

Hoera, jullie verwachten een kleintje! Ik help jullie graag om dit geweldige nieuws op een originele manier wereldkundig te maken. Je kan kiezen uit de bestaande kaarten in de webshop en daarnaast bied ik ook kaartjes op maat aan. Samen gaan we aan de slag om een uniek en persoonlijk geboortekaartje te ontwerpen. Na een aanvraag ontvang je een vrijblijvende offerte van mij voor een kaartje op maat.

 

2. TEKSTEN AANLEVEREN

De tekst die ik nodig heb voor op het geboortekaartje kan je aanleveren via post@studiothuismus.nl. Het is natuurlijk niet erg al de tekst nog niet helemaal compleet is. Dit kan in een volgende fase worden aangevuld, hierover hebben wij persoonlijk contact per mail of telefoon.

 

3. STYLING VAN HET GEBOORTEKAARTJE
Om het geboortekaartje helemaal uniek te maken kan je allerlei accessoires toevoegen om het af te stylen naar wens. Zo zijn er bijpassende enveloppen, touw, sluitzegels en labels om het kaartje helemaal compleet te maken. Heb je zelf een idee? Deel het gerust! De enveloppen en onderdelen ontvang je altijd al eerder dan de kaarten zodat je rustig de tijd hebt om alles voor te bereiden.

 

4. PROEFDRUK
Je ontvangt eerst een digitale proef. Je kan nu alle aanpassingen doorgeven als dat nodig is. Daarna maak ik het geboortekaartje klaar voor de druk, zodat op het laatste moment enkel nog de gegevens als datum, geboorte-uur, gewicht en lengte moeten worden ingevuld. Ontvang je liever een echte proefdruk? Je kunt er één bestellen voor €6,-.

 

5. FORMAAT EN PAPIER

Alle kaarten worden op 300 gram wit gehamerd papier gedrukt voor een chique uitstraling. Ben je opzoek naar een ander formaat kaartje? De standaard kaartjes in de webshop kunnen ook op andere formaten besteld worden. Vraag hier ook vrijblijvende een offerte voor aan.

 

6. GEBOREN!

Ook ik wacht (net als jullie) altijd vol spanning op deze dag. De baby is geboren! Ik ontvang graag per e-mail de laatste gegevens (datum/lengte/gewicht/tijdstip). Deze gegevens verwerk ik in het ontwerp, dan stuur ik het ontwerp ter akkoord nog naar jullie per e-mail. Na akkoord stuur ik alles door naar de drukker.

 

De levertijd hangt af van het tijdstip van de geboorte. Als jullie kindje ‘s nachts of in de voormiddag geboren wordt kan het meestal dezelfde dag nog gedrukt worden. Als jullie kindje in het weekend geboren wordt, wordt het kaartje de maandag gedrukt.

DOWNLOAD HIER EEN OVERZICHT MET DE STANDAARD KAARTEN

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

LAAT JE INSPIREREN!

0