22799
page-template-default,page,page-id-22799,stockholm-core-1.0.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Ontwerp op maat

EEN ONTWERP OP MAAT DOOR STUDIO THUISMUS

HET GEBOORTEKAARTJE

Hoera, jullie verwachten een kleintje! Ik help jullie graag om dit geweldige nieuws op een originele manier wereldkundig te maken Het geboortekaartje is vaak de eerste kennismaking van jullie baby aan familie en vrienden. Negen maanden heeft iedereen vol spanning gewacht op jullie kindje. Samen gaan we aan de slag om een uniek en persoonlijk geboortekaartje te ontwerpen.

 

Naast een geboortekaartje kan ik jullie ook helpen met de totale aankleding van bijvoorbeeld de babyshower, kraamborrel kaartjes of stickers voor op de doopsuikers. Heb je hier ook wensen in? Laat het mij dan vooral weten, ik denk graag met jullie mee.

Neem contact op

HOERA! JULLIE GAAN TROUWEN

Op zoek naar een unieke trouwkaart op maat? Ik help jullie graag bij het ontwerp, een trouwkaart helemaal naar wens om jullie bijzondere dag aan te kondigen. Omdat er zoveel mogelijk is denk ik graag met jullie mee. Ga voor een bijpassende ‘Save the Date’ kaart, en wat dachten jullie van een persoonlijke foto strip, sluitstickers of confetti bij de trouwkaart? De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Niet alleen met een unieke trouwkaart kan ik jullie helpen maar ook in het doorvoeren van jullie trouw-huisstijl. Van de menukaart en tafelschikking tot aan speciale bedankjes voor jullie gasten.

Neem contact op
0