fbpx
OVER MIJ - Studio Thuismus
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

OVER MIJ

Hoi, ik ben Tess! Een freelance grafisch vormgever uit Gelderland met een passie voor typografie en mooie illustraties. Met veel enthousiasme ontwerp ik huisstijlen, websites, kaarten op maat en communicatie-uitingen voor diverse bedrijven en particulieren. Als freelancer kan ik uiterst flexibel werken, perfect op maat voor jou en jouw onderneming.

 

Ben jij op zoek naar een nieuwe huisstijl, verfrissend logo of mooie website? Ik help je er graag bij. Of misschien wil je een geweldig feest organiseren en ben je op zoek naar de perfecte uitnodiging en originele aankleding van je feest? Leuk!

 

Het is belangrijk dat wat je uitstraalt bij jou past. Om je hierbij goed te kunnen helpen, leer ik je graag wat beter kennen tijdens een kop koffie (of thee mag ook). Aan creativiteit nooit gebrek, zo weet ik straks precies wat je aanspreekt en welke stijl bij jou past. Alles op tijd, volgens afspraak en tot ieders tevredenheid. Sterker nog; ik lever altijd meer dan je had verwacht. Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk hier alle diensten.

Tess Ottink