21871
post-template-default,single,single-post,postid-21871,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
industrieel wonen blog legerkist

Groen in je interieur: de pannenkoekplant

Een ongezellig hoek, een lege plek in de vensterbank of gewoon op je salontafel. Je woonkamer inrichten met mooie planten zorgt voor veel sfeer en je creëert op een simpele manier een fijne en gezonde leefomgeving.  Het is natuurlijk niet zo dat één plant alle lucht in je huis zuivert maar alle kleine beetjes helpen. Wist je trouwens dat het effect van planten in huis ook invloed heeft op je humeur? Ze zorgen namelijk voor verlaging van onder andere stress. Dus dat wordt extra genieten van je groene vrienden!

Voordat je een plant koopt is het belangrijk dat je je afvraagt in welke ruimte je hem gaat plaatsen. Elke plant is anders. Sommigen staan liever in een warme ruimte en de andere houden van een meer vochtige omgeving. Is er veel licht of juist weinig en is het er wel eens fris? Het lijken veel vragen, maar op deze manier heb je straks langer plezier van je woonplant.

stoer industrieel interieur

Het beste van de kweker
Via de website van het Beste van de Kweker bestelde ik twee pannenkoekplanten. Normaal vind ik het eng om een plant online te bestellen omdat je nooit weet hoe deze overkomt per post. Bij het Beste van de Kweker pakken ze jouw planten of bloemen zo goed in dat het een feest is om het uit te pakken. Op de website heb je genoeg keuze uit de mooiste planten en bloemen voor in huis. Er wordt in ieder geval met liefde voor de planten gezorgd want dat is goed te zien.

De pannenkoekplant
De plant die de laatste maanden in de spotlight staat in het interieur is de pilea peperomioides, oftewel de pannenkoekplant! Ik ben fan van pannenkoeken dus deze plant mocht zeker niet ontbreken in mijn interieur. De laatste tijd is hij weer helemaal terug van weg geweest; hij is mooi, stoer en redelijk makkelijk te onderhouden. Omdat we al veel grotere planten hebben in onze woonkamer was de keuze voor deze mooie kleintjes al snel gemaakt.

pannenkoekplant-interieur-blog

Tip: de pannenkoekplant breidt je gemakkelijk uit naar een hele familie want het stekken van de plant is een fluitje van een cent. Zodra je een apart stukje in de pot ziet zitten (die niet aan de moederplant vast zit), kun je gaan stekken. Zo heb je in no time een hele verzameling pannenkoekplanten!

Wil je zelf ook wat nieuwe planten in huis? Met de kortingscode ‘thuismus-10’ ontvang je 10% korting op je bestelling bij het Beste van de Kweker.

het beste van de kweker kortingscode studio thuismus

No Comments

Post a Comment

0