eva Yoga
Eibergen

Eva Yoga is een yogapraktijk in Eibergen sinds 2013. De manier van lesgeven van Eva is warm en nuchter. Ze richt zich met haar yogastudio en de lessen op lichaam, ademen en concentratie en begeleid je met behulp van oefeningen daarmee naar ontspanning. Voor eva Yoga mocht Studio Thuismus de gehele nieuwe huisstijl verzorgen. Warme, natuurlijke tinten en organische vormen geven het logo een fijne rustige uitstraling.

Naast het nieuwe logo voor de yogapraktijk heeft Studio Thuismus ook een nieuwe webdesign mogen verzorgen met CMS systeem.

ONTWIKKELD VOOR EVA YOGA
logo | huisstijl | webdesign

grafisch-vormgever-achterhoek

Heb je creatieve ideeën op de plank liggen maar weet je niet waar je moet beginnen? Ben je op zoek naar een uniek logo en huisstijl voor jouw bedrijf? Of wil je meer informatie over een grafisch ontwerp op maat? Studio Thuismus, een grafisch vormgever uit de Achterhoek, boost jouw bedrijf met toffe grafische vormgeving. Neem eens contact op voor een op maat gemaakte en vrijblijvende offerte en wie weet gaan we samen aan de slag om jouw ideeën vorm te geven! Andere vragen? Stel ze gerust.