Geboortekaartje-bosdieren-hert-waterverf

Geboortekaartje Tyas

Het zijn de mooie momenten in het leven die het verdienen om gevierd te worden. De ouders van Tyas wilden graag een stoere geboortekaart met een hert, vogels en bos. Voor het ontwerp is er gekozen voor de donkere, stoere kleuren van het bos gecombineerd met waterverf. Het geboortekaartje heeft Studio Thuismus op een linnen textuur papier laten drukken voor een warme uitstraling. De kaartjes werden verstuurd in een luxe kraft envelop. 

Bijpassend zijn er sluitstickers ontworpen voor op de enveloppen, hierop komt het roodborstje van het geboortekaartje weer terug en de tekst ‘welkom lief kleintje’.

Ook een persoonlijk geboortekaartje op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

grafisch-vormgever-achterhoek

Heb je creatieve ideeën op de plank liggen maar weet je niet waar je moet beginnen? Ben je op zoek naar een uniek logo en huisstijl voor jouw bedrijf? Of wil je meer informatie over een grafisch ontwerp op maat? Studio Thuismus, een grafisch vormgever uit de Achterhoek, boost jouw bedrijf met toffe grafische vormgeving. Neem eens contact op voor een op maat gemaakte en vrijblijvende offerte en wie weet gaan we samen aan de slag om jouw ideeën vorm te geven! Andere vragen? Stel ze gerust.