- mijn werk voor -

Gemeente Oost Gelre

Voor de Gemeente Oost Gelre mocht Studio Thuismus meehelpen met het ontwerp voor de ‘Week van de Duurzaamheid’. Een interne week voor de medewerkers van de gemeente. Alles over duurzaamheid, lezingen en workshops. Voor de duurzaamheidsweek ontwikkelde Studio Thuismus een abri, posters en visuals voor op de beeldschermen in het gemeentehuis van
Lichtenvoorde.

Of het nu gaat om een complete huisstijl, een originele poster of een complete brochure. Als freelance grafisch ontwerper laat ik gedurende het ontwerpen de creativiteit de vrije loop. Van boeken, advertenties en flyers tot aan stickers of een complete autobelettering, Studio Thuismus zorgt voor een uniek ontwerp op maat. 

Tijd om
te gaan knallen?

Heb jij creatieve ideeën op de plank liggen, maar krijg je het niet in beeld zoals je het voor je ziet? Wil  je een opvallend logo en huisstijl die onderscheidt van andere bedrijven? Of ben je voor jouw onderneming opzoek naar een vormgever voor de grafische uitwerking van een opdracht? Neem eens contact op voor een op maat gemaakte en vrijblijvende offerte. Andere vragen? Stel ze gerust!

Thuismus-team