- mijn werk voor -

Magazine Food & More

Of het nu gaat om een complete huisstijl, een originele poster of een complete brochure. Als freelance grafisch ontwerper laat ik gedurende het ontwerpen de creativiteit de vrije loop. Van boeken, advertenties en flyers tot aan stickers of een complete autobelettering, Studio Thuismus zorgt voor een uniek ontwerp op maat. Ik verzorg daarnaast ook graag het totale drukwerk zodat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Op zoek naar een ervaren DTP’er? De opmaak van posters, flyers, catalogi, presentatiemappen of bijvoorbeeld advertenties moeten natuurlijk passen bij jouw unieke merk en uitstraling. Als ervaren DTP’er help ik je graag om te zorgen dat jouw merkidentiteit in iedere uiting herkenbaar is; van online banner tot een volledige reclame-campagne. Ik sta klaar om creatieve meters te maken voor jouw onderneming.

Tijd om
te gaan knallen?

Heb jij creatieve ideeën op de plank liggen, maar krijg je het niet in beeld zoals je het voor je ziet? Wil  je een opvallend logo en huisstijl die onderscheidt van andere bedrijven? Of ben je voor jouw onderneming opzoek naar een vormgever voor de grafische uitwerking van een opdracht? Neem eens contact op voor een op maat gemaakte en vrijblijvende offerte. Andere vragen? Stel ze gerust!

Thuismus-team