Schone Schijn
Gouda

Beautysalon Caligenia Beauty uit Gouda maakt plaats voor Schone Schijn! Bij een nieuwe naam hoort ook een frisse rebranding die aansluit bij de duurzame en groene aanpak van de schoonheidssalon en de eigenaresse.

Voor de schoonheidssalon Schone Schijn uit Gouda mocht Studio Thuismus het logo en de gehele nieuwe huisstijl ontwikkelen en daarop aansluitend de communicatie-uitingen zoals de flyer en brochure. Daarnaast heeft Studio Thuismus ook het drukwerk verzorgd zodat het naadloos aansluit op de totale beleving van het bedrijf.

ONTWIKKELD VOOR SCHONE SCHIJN
logo | huisstijl | visitekaartje en afsprakenkaartje | canva templates | flyer

grafisch-vormgever-achterhoek

Heb je creatieve ideeën op de plank liggen maar weet je niet waar je moet beginnen? Ben je op zoek naar een uniek logo en huisstijl voor jouw bedrijf? Of wil je meer informatie over een grafisch ontwerp op maat? Studio Thuismus, een grafisch vormgever uit de Achterhoek, boost jouw bedrijf met toffe grafische vormgeving. Neem eens contact op voor een op maat gemaakte en vrijblijvende offerte en wie weet gaan we samen aan de slag om jouw ideeën vorm te geven! Andere vragen? Stel ze gerust.