- mijn werk voor -

Ziekenhuis SKB Winterswijk

Voor het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk is Studio Thuismus benaderd om een illustratie op maat te leveren. De oude poster op de afdeling was erg verouderd en hiervoor mocht een nieuw ontwerp komen. De Blauwe Plekken poster geeft aan waarbij men moet opletten wanneer kinderen blauwe plekken hebben. Zo kan huiselijk geweld sneller opgepikt worden.

Ben je opzoek naar een illustratie voor een infographic of een unieke tekening voor een flyer? Studio Thuismus gaat graag voor jou aan de slag. Unieke en ondersteunende illustraties, getekend aan de hand van jouw wensen voor flyers, geboortekaartjes of welk medium dan ook.

Blauwe-plekken-poster-ziekenhuis-SKB

Tijd om
te gaan knallen?

Heb jij creatieve ideeën op de plank liggen, maar krijg je het niet in beeld zoals je het voor je ziet? Wil  je een opvallend logo en huisstijl die onderscheidt van andere bedrijven? Of ben je voor jouw onderneming opzoek naar een vormgever voor de grafische uitwerking van een opdracht? Neem eens contact op voor een op maat gemaakte en vrijblijvende offerte. Andere vragen? Stel ze gerust!

Thuismus-team