Suus by Heezen
Mode | Varsseveld

Heezen Mode uit Varsseveld is al meer dan 80 jaar een begrip in de regio. Naast de nieuwste mode en de beste merken verkoopt Heezen Mode  ook mooie lifestyle items om het thuis nog gezelliger te maken. Een onderdeel van Heezen maar wel met een eigen identiteit: Suus by Heezen.

Speciaal voor dit nieuwe lifestyle merk mocht Studio Thuismus de branding verzorgen. Het logo is een modern en warm gecombineerd met een getekend huisje als beeldmerk. Zachte natuurlijke tinten vormen de basis van het kleurenpalet.

ONTWIKKELD VOOR SUUS BY HEEZEN MODE
logo | huisstijl

grafisch-vormgever-achterhoek

Heb je creatieve ideeën op de plank liggen maar weet je niet waar je moet beginnen? Ben je op zoek naar een uniek logo en huisstijl voor jouw bedrijf? Of wil je meer informatie over een grafisch ontwerp op maat? Studio Thuismus, een grafisch vormgever uit de Achterhoek, boost jouw bedrijf met toffe grafische vormgeving. Neem eens contact op voor een op maat gemaakte en vrijblijvende offerte en wie weet gaan we samen aan de slag om jouw ideeën vorm te geven! Andere vragen? Stel ze gerust.