21735
page-template-default,page,page-id-21735,stockholm-core-1.0.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

PRINTABLES

Voor de baby shower, een kinderpartijtje of een high tea. Je maakt het feestje helemaal af met de gratis printables van Studio Thuismus. Speciaal voor jou gemaakt. Kies je favoriete printable hieronder uit, download het bestand en printen maar. Ik vind het erg leuk om te zien wat jullie doen met de printables! Heb jij iets leuks gemaakt en vind je het leuk om dat met anderen te delen? Stuur dan een foto met je naam naar post@studiothuismus.nl

VOORWAARDEN PRINTABLES

Ik maak in mijn vrije tijd graag posters, kaartjes en wallpapers. Ik deel deze ook regelmatig met jullie en ik vind het dan ook erg leuk om te zien wanneer jullie deze gebruiken. In principe mag je doen met hetgeen wat je gedownload hebt wat je wil, maar ik zou het fijn vinden als je rekening wil houden met een paar regels. Mocht je andere vragen hebben dan kun je altijd even contact met me opnemen: post@studiothuismus.nl.

Alle printables, wallpapers en andere freebies worden door mij gratis aangeboden. Ik vraag er geen enkele vergoeding voor en vind het leuk om ze te delen. Houd er wel rekening mee dat ze alleen voor persoonlijk gebruik gemaakt zijn. Je mag ze niet gebruiken voor commerciële doeleinden, verkopen of aanbieden als zelfgemaakt.

Als je naar mijn freebie wil linken of hem wilt delen, heel graag natuurlijk! Deel dan wel de link van de betreffende printable pagina en niet de directe link naar de download. Gebruik je één van mijn freebies op social media? Tof! Deel het met me op Instagram of Facebook met #studiothuismus.

0