Vraag & antwoord

Natuurlijk hoop ik dat je bestelling naar wens is. Mocht dit niet zo zijn, dan kun je de artikelen waar je niet tevreden mee bent natuurlijk weer terug sturen.

RETOURVOORWAARDEN
Wanneer je toch niet tevreden bent over het bestelde product, kan je het product binnen 14 dagen retourneren. Het product dient in de originele verpakking verzonden te worden zonder beschadigingen. Kosten voor het retour sturen van het product komt op rekening van de consument. Retourzendingen worden binnen ongeveer 3 – 5 werkdagen na ontvangst verwerkt en gecrediteerd. Je ontvangt een bericht wanneer de retourzending is verwerkt.

BESCHADIGD PRODUCT
Hoewel ik altijd mijn uiterst best doe om de levering van alle bestellingen naar wens te doen, kan het soms zijn dat de geleverde items niet correct zijn of wellicht beschadigd. Dit los ik uiteraard graag snel voor jou op. Je kan hier contact over opnemen via post@studiothuismus.nl. Is jouw product beschadigd? Graag ontvang ik dan ook een foto van het artikel.

RETOURADRES
Studio Thuismus
Deventer Kunstweg 16
7156 JH Beltrum

HOE WERKT RETOURNEREN?
1. Download het retourformulier.
Het ingevulde formulier verstuur je mee met je geretourneerde artikel.
2. Stuur het te retourneren product in originele verpakking naar bovenstaand adres. (verzendkosten zijn voor eigen rekening)
3. Wanneer ik het product goed heb ontvangen, krijg je een bevestiging en zal ik de terugbetaling z.s.m. in orde maken.