23895
page-template-default,page,page-id-23895,theme-stockholm,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Offerte trouwkaart

1. ONTWERP JE EIGEN TROUWKAART
Jullie grote dag komt steeds dichterbij, jullie gaan trouwen! Via onderstaand formulier kan je een vrijblijvende offerte voor een trouwkaart ontwerp aanvragen. Kies voor een standaard trouwkaart of een ontwerp op maat. Voordat ik aan de slag ga ontvang ik graag jullie wensen. Het zou fijn zijn als je dit zo compleet mogelijk kunt invullen zodat ik meteen een duidelijke offerte kan versturen. Denk hierbij aan voorkeur voor het formaat kaart, het aantal benodigde kaarten, enveloppen, bijpassende postzegels, verschillende accessoires (touw, lint, sluitstickers).

 

2. JULLIE PERSOONLIJKE UITNODIGING
Nadat de offerte is goedgekeurd zet ik jullie kaart in de planning. De tekst die ik nodig heb voor de trouwkaart kan je aanleveren via post@studiothuismus.nl. Ik ga dan aan de slag met een eerste digitale proef van de kaart. Afhankelijk van de planning duurt dit ongeveer 2 – 3 weken. Het is natuurlijk niet erg al de tekst nog niet helemaal compleet is. Dit kan in een volgende fase worden aangevuld, hierover hebben wij persoonlijk contact per mail of telefoon.

 

3. STYLING VAN DE TROUWKAART
Om de trouwkaart helemaal uniek te maken kan je allerlei accessoires toevoegen om het af te stylen naar wens. Zo zijn er bijpassende enveloppen, touw, sluitzegels en labels om het kaartje helemaal compleet te maken. Heb je zelf een idee? Deel het gerust!

 

4. PROEFDRUK
Je ontvangt eerst een digitale proef. Je kan nu alle aanpassingen doorgeven als dat nodig is. Daarna maak ik de trouwkaart klaar voor de druk. Ontvang je liever een echte proefdruk? Je kunt er één bestellen voor €8,-. De proefdruk heeft een levertijd van 4 tot 5 werkdagen. Helaas is het nog niet mogelijk om een proefdruk met foliedruk aan te vragen.

 

5. AKKOORD EN BETALING

Als jullie helemaal blij zijn met de proefkaart die jullie hebben ontvangen geef je een akkoord op de kaart. Jullie ontvangen dan de factuur voor de betaling en de trouwkaarten gaan dan in productie.

 

6. VERZENDING
De levertijd voor de kaarten is gemiddeld 3 – 4 werkdagen. Voor kaarten met foliedruk gelden een langere productietijd, waardoor de gemiddelde levertijd van deze kaarten 5 – 6 werkdagen is. De kaarten worden verstuurd met PostNL. Het is ook mogelijk om de kaarten op te halen in Beltrum op afspraak.

VRAAG HIER EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN