fbpx
Takken als decoratie - Studio Thuismus
21866
post-template-default,single,single-post,postid-21866,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Takken als decoratie

We kunnen er niet omheen, de nachten zijn weer donker en fris. Hallo herfst! Haal het najaar in huis met gedroogde takken. Stoer door hun ruige uiterlijk. Natuurlijke en originele eyecatchers voor in je woonkamer en het leuke ervan is dat je ze gewoon plukt tijdens je wandeling in de buitenlucht.

De berenklauw

In mijn huis staan verschillende gedroogde berenklauwen, deze hebben ik langs de kant van de weg of in het bos gevonden. Mooi voor in een grote vaas om in je woonruimte meer sfeer te creëren. Heb je ook een berenklauw in je bezit? Wanneer je erop uit bent gekeken spuit je ze gewoon wit of zwart, geeft toch weer een heel ander effect. Wil je nou ook een gedroogde berenklauw in huis? Let er goed op dat deze wel helemaal uitgedroogd is, het sap van een berenklauw zorgt namelijk voor enorme blaren. Mocht je van plan zijn om een berenklauw te halen doe dan voor de zekerheid handschoenen aan!

bereklauw-interieur-woontrend

bereklauw

No Comments

Post a Comment