24359
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-24359,theme-stockholm,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Freelance-grafisch-vormgever
Lekker-wonen-beurs-event-communicatie
Logo-kapperszaak-huisstijl-ontwerp
Grafisch-ontwerper-freelance-BonsenReuling

Hoi, ik ben Tess! Een freelance grafisch vormgever uit Gelderland met een passie voor typografie en mooie illustraties. Ben je op zoek naar een freelance grafisch vormgever om jouw eigen bedrijf te ondersteunen? Of denk je ‘waar vind ik een creatieve dtp-er of designer’? Studio Thuismus staat voor je klaar. Ik ontwerp uiteenlopende communicatiemiddelen voor verschillende soorten opdrachtgevers en reclamebureau’s.

 

Ik ben als freelancer naast opdrachten ook op locatie in te huren. Zo kan er nog efficiënter worden gewerkt ten tijden van onderbezetting, ziekte of zwangerschapsverlof. Aan creativiteit nooit gebrek, zo weet ik straks precies wat je aanspreekt en welke stijl bij jou past. Alles op tijd, volgens afspraak en tot ieders tevredenheid. Sterker nog; ik lever altijd meer dan je had verwacht. Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Dus.. freelancer gezocht? Studio Thuismus geeft vorm aan al jullie wensen. Altijd klaar om creatieve meters te maken!

Tess Ottink freelance vormgever

DIT IS WAT IK DOE

GRAFISCH ONTWERP

Voor elke communicatievorm kan je bij Studio Thuismus terecht. Van brochures, advertenties en flyers tot aan stickers of een complete autobelettering, wij zorgen voor een uniek ontwerp. Studio Thuismus verzorgt drukwerk van ontwerp tot eindproduct, een betrouwbare leverancier voor jouw drukwerk.

LOGO + HUISSTIJL

Het logo is een sterke basis voor de visuele identiteit van een organisatie, merk of bedrijf. Studio Thuismus ontwerpt een logo die de identiteit van jouw bedrijf laat zien. De huisstijl kan bestaan uit diverse onderdelen zoals: logo, beeldmerk, visitekaartje, briefpapier, envelop, en visuals voor social media.

WEBDESIGN

Een nieuwe website voor jouw bedrijf of organisatie? Online communicatie wordt steeds belangrijker voor elk bedrijf. Daarom is het van belang om online goed vindbaar te zijn. Studio Thuismus ontwerpt en bouwt de perfecte website voor jouw bedrijf. Daarbij leveren wij een handig CMS-systeem, zodat jij zelf de website kunt updaten met nieuwe teksten en beeld.

DTP & OPMAAK

De opmaak van posters, boekomslagen, catalogi, presentatiemappen of bijvoorbeeld advertenties moet passen bij jouw unieke merk. Als ervaren DTP’er help ik je graag om te zorgen dat jouw merkidentiteit in iedere uiting herkenbaar is; van online banner tot een volledige reclamecampagne.

SOCIAL MEDIA

Met social media wil je natuurlijk opvallen en uniek zijn in jouw soort. Studio Thuismus verzorgt covers, headers en banners voor jou social media pagina’s die passen binnen jouw huisstijl. Geen inspiratie? Ik help je graag bij het bedenken van teksen of het maken van passende afbeeldingen.

ILLUSTRATIE

Unieke en ondersteunende illustraties, getekend aan de hand van jouw wensen voor flyers, geboortekaartjes of welk medium dan ook. Leg verandering, strategieën en ideeën uit in een pakkende illustratie of infographic. Een beeld zegt namelijk meer dan duizend woorden.

EEN GREEP UIT MIJN PORTFOLIO