5x vintage bloemen behang

Voor de slaapkamer van onze dochtertjes moet er natuurlijk straks een wand komen met het mooiste vintage bloemenbehang, want wie is er nou niet dol op bloemen. In mijn zoektocht naar behang voor de kinderkamers kwam ik natuurlijk de leukste varianten tegen die ik graag met jullie deel. Zelf ben ik groot fan van de dromerige bloemen en het bosdieren behang van Borast Tapeter, dus dit gaat het bijna zeker weten worden in de nieuwe kamertjes straks. Verder vond ik nog wat budget vriendelijke bloemen behangetjes die perfect passen in een baby en kinderkamer. Kijk je mee?

Behang van Borast Tapeter
Mijn favoriet is en blijft het behang van Borast Tapeter. Dit behang willen we straks terug laten komen in de babykamer en slaapkamer van Vieve. Met de mooie warme kleuren en dromerige uitstraling passen ze perfect in een kinder- en babykamer. Voor de babykamer is het geïllustreerde bosdieren behang met konijnen en egeltjes favoriet, door de waterverf illustraties geeft het een fijne zachte uitstraling. Voor de slaapkamer van Vieve is het Dahlia behang al vanaf het begin favoriet. Omdat we eerst gehuurd woonden vond ik het een beetje zonde om voor dit behang te gaan omdat het behang gemiddeld wat duurder is dan normaal. Nu we een eigen woning hebben gekocht die we gaan verbouwen en de inrichting van de slaapkamer nog helemaal ‘blanco’ is is dit behang een grote kanshebber. Warme kleuren én in een vintage stijl, het perfecte bloemenbehang voor de kinderkamer.

Vrolijke prints van Esta Home
Voor behang van de babykamer en kinderkamer ben je bij Esta Home zeker weten aan het juiste adres. Ik heb hiervoor al enkele stalen opgevraagd via de webshop zodat ik een beter beeld heb bij de kleuren van het behang. Het fotobehang met vintage bloemen viel mij op en geeft een ruimte meteen een nostalgisch gevoel. Combineer dit met mooie houten en rotan accessoires en wat fotolijstjes en je vintage kinderkamer is in een handomdraai compleet. Ben je nou niet zo gek op bloemen als mij? Op de website van Esta Home slaag je geheid voor je behang, van illustraties tot moderne prints.

Vintage bloemen Rebloomed behang
Na het behang van Borast Tapeter is het behang Fleurs d’Amelie in de kleur blush pink van Rebloomed ook favoriet. Mooie grote bloemen in een vintage stijl, dit behang zal ook zeker weten niet misstaan in de kinderkamer. Bij Rebloomed kan je gemakkelijk wat behangstalen opvragen, wat ik natuurlijk ook heb gedaan. Het behang heeft een hele fijne voelbare structuur waardoor het behang eigenlijk extra luxe aanvoelt en de warme kleuren extra goed uitkomen.

Betaalbaar behang van de Karwei en Kwantum
Voor een mooi en betaalbaar bloemenbehang moet je zijn bij de Karwei en de Kwantum. Soms hebben ze zelfs een kortingsactie op al het behang, dus hou dit goed in de gaten mocht je hier je behang gaan aanschaffen. Bij de Karwei en de Kwantum heb je bloemenbehang wat helemaal past in een lieve kinderkamer en wat ook zeker niet gaat vervelen na een paar jaar. Tijdloos bloemenbehang voor een fijne prijs. Wat extra handig is dat je bij de Karwei meteen behangstaaltjes mee kan nemen en ze het behang ook op een groot paneel hebben zodat je gemakkelijk kan zien hoe groot het patroon is. In de babykamer van Vieve gebruikten we al het groene bloemen behang Famke van de Kwantum, die zie je hier in de blog ‘een vintage babykamer’. Dit behang gaat nog steeds niet vervelen, dus wie weet komt deze straks ook nog wel terug in onze verbouwde boerderij.

Benieuwd naar het resultaat van de babykamer en kinderkamer van Vieve en het behang dat we uiteindelijke gekozen hebben? Volg Studio Thuismus dan ook via instagram.

Van links naar rechts: behang Dahia Garden van Boråstapeter | behang Minou van Boråstapeter | fotobehang bloemen van Esta Home | behang Fleurs d’Amelie blush pink van Rebloomed | behang Eijffinger Pip Studio | behang Vayen van de Karwei | hanglamp Linde van de Karwei | letterkastje van Pixiform