De leukste printables voor jou!

Studio Thuismus ontwerpt speciaal voor jou met liefde printables. Feestelijke printables om iemand mee te verrassen tijdens een verjaardag, traktatie printables voor de kinderen of leuke aftelkalenders voor speciale feestdagen als Sinterklaas, kerst of een verjaardag. Voor elke gelegenheid is er wel een printable te vinden. Je besteld via de webshop gemakkelijk een printable, print ze uit op wat dikker papier, knippen en je hebt een uniek item!

Nieuw in de webshop

Voor de kinderkamer

Een kinderkamer maak je helemaal af met unieke posters. Met een mooie poster geef je de baby- of kinderkamer in een handomdraai een eigen uitstraling dat past bij jullie interieurstijl. Met de printable posters voor in de kinderkamer wissel je gemakkelijk af en creëer je elke keer weer een andere sfeer.

Van lieve meisjes posters en stoere zwart/wit posters met quote voor jongens tot kleurrijke posters met waterverf bosdieren en natuur elementen voor de babykamer. Je vindt bij Studio Thuismus de mooiste printables om er zelf een heerlijke kinder- of babykamer van te maken.

Printables-babykamer-kinderkamer-posters